РАЙЧЕВ ЕООД

РАЙЧЕВ ЕООД

ул. Братя Бъкстон 134
Пловдив,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: РАЙЧЕВ ЕООД
Адрес: Пловдив, ул. Братя Бъкстон 134
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.raychev-tyres.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Гуми за транспортни средства
Дейност:

Директен вносител на нови гуми

Ключови думи: нови гуми, внос на гуми, гуми за леки автомобили, гуми за лекотоварни автомобили, гуми за тежкотоварни автомобили

За нас

Фирма "РАЙЧЕВ" ЕООД като директен вносител на нови гуми за леки,лекотоварни и тежкотоварни автомобили, на селскостопански и индустриални гуми е със затвърдена репутация благодарение на максимата,към която се придържаме: „високо качество,професионално обслужване на привлекателна цена".
Фирмата има ексклузивитет за предлагане на Българският пазар на търговските марки гуми MASTER-STEEL , EURO TYFOON и REGAL за леки и тежкотоварни автомобили.
Разполагаме с модерно оборудван собствен цех за производство на студен регенерат на тежкотоварни автмобилни гуми по технологията на "BANDAG" AG - № 1 в света на регенерирането на гуми.Производството е хомологизирано съгласно сертификат ЕСЕ 109 и се извършва от специален отдел квалифициран персонал,обучен от BANDAG и TIP-TOP. Регенерирането е спестяваща средства алтернатива на новата гума,която предлага на транспортните фирми начин за постигане по-дълъг живот на гумата, водещ до нисък разход за единица пробег като тяхна инвестиция. С BANDAG вие имате преимущество от мениджмънт на каркасите, което е предпоставка за многократно регенериране и най-ниски разходи през целия живот на гумата.
Ние сме избрали най-ефикасните методи в услуга на широкия потребител,които допълват и разширяват обхвата на фирмата. Такава е нововъведената от нас услуга - пълнене на индустриални гуми с POLYFILL по системата ZEUS-POLYFILL , с което се постига удължаване живота на гумата и непрекъсваемост на производствения процес, по-добра стабилност и по-добро сцепление с пътя спрямо пневматичната гума.
За клиентите си "РАЙЧЕВ" ЕООД предлага пълен сервиз на гуми с обучени специалисти, извършващи лепене, вулканизация на гуми, ремонт на бордове и страници, и с материали на MONAFLEX и REMA TIP –TOP. Разполагаме с машини от най-ново поколение за монтаж и демонтаж на леки гуми от 12"/цола/ до 26"/цола/ и на тежки гуми до 51" /цола/ и с модерно оборудван 24h Сервизен камион за аварийни ситуации .

"РАЙЧЕВ" ЕООД избра най-ефикасните методи за задоволяване потребностите на клиентите си, търсещи високи експлоатационни качества на пътя, гаранционно обслужване с най-добри условия и цени .
Добре дошли на територията на професионалният сервиз за гуми, който се грижи за Вашата сигурност и безаварийно пътуване !




 

Открийте ни в Google+